|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Imao sam slican problem.
U mom slucaju je problem stvarao bezicni mikrofon. Znaci na kutiji od bezicnog mikrofona bio je problem squerch koji je bio na oko - 20 stavio sam ga na nulu i sve je bilo u redu. Ako sam dobro shvatio sto si napisao mislim da ti je problem do kanala na mixeti ako ti kada pucketaju zvucnici mikseta ide u crveno Probaj provjeriti kada sviras signal kanal po kanal da li ide u crveno iako bi trebala biti neka lampica na svakome kanalu koja bi trebala upozoriti koji kanal ide u crveno. Nadam se da sam bar malo pomogao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Čuo sam se s @djabua7 i provjeriti će par stvari koje bi mogle biti uzrok problema.
Napravit će slijedeće: 1. prebaciti prekidač na kutijama na LINE 2. provjeriti da li su kablovi balansirani, (20 m je dugačak kabl i bez obzira na kvalitetu na toj dužini se kod nebalasniranog kabla moraju javiti smetnje) 3. isključiti sve iz mixete kako bi eliminirao da nešto od toga ne stvara problem (dva kondenzatorska mikrofona, klavijaturu i gitaru) Javit će se s rezultatima i onda ćemo pokušati pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.07.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima!
Malo kasnim sa odgovorom, ali evo sve je riješeno. Nije bilo velikih komplikacija. Glavni problem je bio, što na zvučniku nisam prebacio na "LINE". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|