Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 24.05.2016, 20:06   #1
ffb
Kao kod kuće

Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
ffb ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tema je postala interesantna pa da dodam i svoju jagodu na tortu haha.
Kombinacija ima mnogo i svatko je sebi pronasao sto mu odgovara po cijeni,kilazi a naravno i po soundu.Meni se npr.svidja po soundu kombinacija koju imam Rcf Art 310a MK3 plus sub EV ZXA1.To odvajam sa aktivnom skretnicom i za moje uho zvuci dobro.Nije tesko a ni toliko skupo.Momentalno takva kutija kosta 400 eura i spada u grupu najprodavanijih kutija u Njemackoj.Svaka moze IZDRZATI dva suba od 12 ili 15 coli.Same bez suba su tanke.Sa tom kombinacijom svirao sam u restoranima do 200-gostiju uglavnom Njemacka publika.Medjutim sve to ima i drugu stranu.Kao i velika vecina nas na forumu sviram aranzer plus TINA TARNER alias JELENA KARLEUSA koja je po prirodi slabasna pa sve moram sam .Utovariti iz stana u auto,sve to istovariti ,spojiti i na fajrontu sve iz pocetka.Zato planiram u blizoj buducnosti 2x Maui 11.Za gaze do 150 ljudi nema dalje za mene.A za "velike "svirke ima uvijek mogucnost iznajmiti 1-2 suba ili cijeli razglas koji ce netko dotegliti i odtegliti.
Jasno je da ovdje na forumu svatko od nas vjeruje nekome koga pozna i da se tudja misljenja bas ne uzimaju ozbiljno.Velika steta sto u EX YU nije kao u Njemackoj da mozes naruciti i testirati 30 dana i ako ti se ne svidi vratis i dobijes pare nazad.
Dok god bude tako GOLF 2 ce biti najbolji auto.
Pozdrav
ffb je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
pomoc

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije