|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Zvučnici u gornjoj kutiji usmjeravaju , ručno. Ovisno o njihovom položaju, procesor automatski odreduje drugačije karakteristike za nju.
Dok si ti našao, ja ti nacrtao ![]() Rekoh, malo pročitaj na njihovom webu detaljnije jer se radi o odličnom proizvodu. Bitna stvar, gornje kutije mogu odraditi posao samostalno. Po potrebi dodaješ samo jedan bas. Postoji preklopnik kojim određuješ u kojoj kombinacij rade i time izvačiš maximum iz njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
casper u ovom tetstu koi si postavio ti bose zvuci kao kroz ''Maximizera'' t.e. procisti osvetli ton ali izgubi oduzme sabere srednje tonove i toplinu,t e.,izgubi se prirodan zvuk,zao mi je sto ti kao super moderator ne mozes to da cujes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Već smo se složili u tome da je zvuk stvar ukusa.
![]() Ja u ovom testu čujem da Bose zvuči toplije i ugodnije, a pogotovo se to odnosi na srednje tonove. Meni je taj zvuk bolji i prirodniji. Kod JBL-a previše strše visoki. Volim JBL sound i sviram na JBL kutije, ali mislim da je Bose bolji. Ovo nema nikakve veze s mojom ulogom moderatora na forumu. Nije važno što čujemo različito, bitno je da pričamo "istim jezikom". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|