|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa sa ovom pesmom 4. mesto a prosle godine sa pesmom Kazna isto 4. mesto i nagrada publike mada sam i ovde zasluzio nagradu publike ali se nije dalo,uzese je Hanka Paldum i Don Almir,imali su neku duet jbg
![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
.....znaci ti autor ove pjesme???...
fino fino!!!!!nema sta!!jel imas jos ovoga na tube??? ...i da ti javim..probo sam ono sti si mi reko za razdvajanje kicka i bass gitare... nije puno bolje nego milijon puta bolje.... ![]() havala puno!!!
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo sad ucitavam jos neke spotove pa cu zalepiti link ovde
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (11.03.2008 u 22:15 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...hahaha....zalijepi...ali malo pljuni,da bolje drzi da nebi spao
![]()
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Hoce te ta chetvorka...
![]()
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mozda bi trebao Marco7 da promenim u Marco4
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Najbolje da dogodine i ti povedes neku pjevaljku sa sobom ali nemj Hanku neku u minicu i tu je prvo mesto odma .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ej niko ne prica o snimku.... Markic malo ti je vox jak slusam na monitore snimak, i onaj bras u solu mi deluje suvo mozda mi se cini al meni se nikad nista ne cini nego kazem kako cujem,
jer imas lepu boju kojoj treba lepog hala bas kao onaj tvoj snimak mislim pesma uzivo sto pevas od Vlade Georgieva sa korgom, mada su ovo dva razlicita stila, znaci aranzman i mix je mogao lepsi ispasti od ovoga i bio bi trece mesto sto posto kazem ti.. A delujes mi malo ukoceno na sceni, ma nabaci malo ozbiljniji imidz doteraj vise mix daj mu prostor sto hvali i videces rezultate! Verujem u tebe! Ja sam takav i prema sebi mnogo kriticar nesto uradim, pa slusam pa mi se ne svidja ovo pa ono ma razumes me.... A znam stvarno kad cujem snimak tacno sta mu hvali... Pooz i do godine drugcije pristupi svemu jer ipak si na lepom fesivalu gde se trazi moderan pop a ti to mozes jer delujes mi dobar decko i znas!!!!!
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Dobro, u ovom sluchaju je 4 bolje nego 7!
![]()
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()