Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 13.10.2016, 21:57   #15
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ljudi evo mene opet!!!
Kupio sam Dynacord PM 1000-2 od kolege,i to ga ja nagovorio da mi proda.
Znam njega dugo,znam kad je kupio mikser,nov,radio sam na njemu par puta...dođem kod njega večeras sa lovom,drugarm euverava da je sve ok.zateknem ga u sobi da nešto sa pevačem isprobava,mikser radi...Kad sam isprobavao sve ulaze,efekte...sve je radilo kako treba,međutim kad sam došao kući ja uključim miser u struju,on počne da zuji,pa nestane,pa par sekudni evo ga opet,i tako stalno.Zuji i sa i bez kutija i sa stendbayi i smanjen i ugaše znači svakako.
Ja nazovem tog mog kolegu a on me uverava da to nije ništa do miksete da je miksetatotalno ispravna i da je to do struje.
Probam druge uztipčnice,probam staviti celofan,probao otiči do komšije i kod njega zuji...
Ne mogu je vratiti nazad,jer odbija,uverava me da je sve ok i da sutra,prekosutra odem na svirku neće se čuti,a i ako nešto bude kaže da ne vodim brigu da će on sanirati eventualne troškove popravke.
Došlo mni je da se obesim!!!
Da li neko zna nešto o ovome,šta bi moglo biti,ida li jima neko sa sličnim problemom!!!
Pomagajte!!!
Dodato:
Da.dodam,sad sam se seti zvuka na koji me podseća,kao aparat za varenje tako zuji!

Promijenjeno od VUNIMRAV (13.10.2016 u 22:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije