Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 04.11.2016, 13:09   #1
Millan
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!

Millan's Avatar

Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
Millan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kada pojacavate klavijaturu na master volume, da li se pojacava postepeno ili ima jedno 3mm praznog hoda, pa onda pocne odjednom nekom minimalnom jacinom i tek onda postepemo ide pojacavanje...? Isto tako kada se smanjuje, zvuk se utisava u jednom momentu prekine i opet onaj prazan hod potenciometra...
Jel to tako ili...!?
Star 04.11.2016, 18:59   #2
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

tako je i kod mene, malo praznog hoda kad krenem od nule, i onda krece polako da se pojacava..nista za zabrinjavanje
Ono sto mene interesuje,vezano je za ovu opciju Direct, za povlacenje ritmova iz nekog drugog seta...Kad vec ima toliko praznog prostora, mislio sam da tu nabacam svasta nesto namenskih ritmova, i sto treba i sto ne treba(mozda nekad zatreba ) i da ih pozvlacim preko te direkt opcije..Kako vidim opcija search funkcionise i za ove ritmove preko direct, nisam probao jos songbook, ali ako radi search, onda ce i songbook, sto je odlicno, mesta za ritmove koliko hoces...Jedino me interesuje, kako to sacuvati kad ja sve to sredim i nabacam ritmove tu? Tih ritmova preko Direct opcije nema u sacuvanom setu, pa me zanima ako nekad ucitam neki drugi set od pa4, hoce li se i oni pobrisati, kao sto to bude sa faveritima kad ucitam neki drugi set? ili su oni uvek tu, bez obzira koji set ucitao? hvala
Milan$ je offline   Reply With Quote
Star 07.11.2016, 21:42   #3
Millan
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!

Millan's Avatar

Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
Millan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pretpostavio sam da je tako, verovatno se na svirci ne primecuje. Ja probao u sobi, nocu naravno, mikseta pojacana na "radnu" snagu, a da ne bih budio ukucane , pokusao da smanjim najmanje moguce i tada se primeti taj nagli presek...
Nego jel vama pukne na ozvucenje kada se upali ekran posle dizanja sistema, prilikom paljenja klavijature? Znaci odmah nakon ucitavanja, kada prebaci na pocetni prikaz ekrana(Style mode). Govorim o slucaju kada mikseta i kanal nisu na stanby, tj. mute. Ono, kao kod pevaca kad ih zeza prekidac na mikrofonu...
Jbt, na svim ritmovima mi prilikom prebacivanja sa Pa800 u Pa4x izmenjao nazive sts-ova, boje ostale kako treba, samo naziv sa sts 4, prebacio na sts2 i obratno, i sad sve to treba rucno da promenim...
Star 20.04.2017, 15:24   #4
Svirac bt
Odomaćeni član

Svirac bt's Avatar

Registrovan/a dana: 25.06.2008
Mjesto: Bitola
Godina: 36
Downloads: 1834
Uploads: 12
Rekao HVALA: 136
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg pa4x
Interesi: Muzkia i samo muzika :P
Svirac bt befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Svirac bt pošalji poruku preko MSN messengera Svirac bt pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pozdrav kolege , imam jedno pitanje nisam sreo nigde , jel postio mogucnost na korg pa4x da se prosiri RAM memorije ? i koj tip memorije koristi , dali moze da se nadje pozdrav

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije