|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Kada pojacavate klavijaturu na master volume, da li se pojacava postepeno ili ima jedno 3mm praznog hoda, pa onda pocne odjednom nekom minimalnom jacinom i tek onda postepemo ide pojacavanje...? Isto tako kada se smanjuje, zvuk se utisava u jednom momentu prekine i opet onaj prazan hod potenciometra...
Jel to tako ili...!? ![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
tako je i kod mene, malo praznog hoda kad krenem od nule, i onda krece polako da se pojacava..nista za zabrinjavanje
![]() Ono sto mene interesuje,vezano je za ovu opciju Direct, za povlacenje ritmova iz nekog drugog seta...Kad vec ima toliko praznog prostora, mislio sam da tu nabacam svasta nesto namenskih ritmova, i sto treba i sto ne treba(mozda nekad zatreba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Pretpostavio sam da je tako, verovatno se na svirci ne primecuje. Ja probao u sobi, nocu naravno, mikseta pojacana na "radnu" snagu, a da ne bih budio ukucane
![]() Nego jel vama pukne na ozvucenje kada se upali ekran posle dizanja sistema, prilikom paljenja klavijature? Znaci odmah nakon ucitavanja, kada prebaci na pocetni prikaz ekrana(Style mode). Govorim o slucaju kada mikseta i kanal nisu na stanby, tj. mute. Ono, kao kod pevaca kad ih zeza prekidac na mikrofonu... ![]() Jbt, na svim ritmovima mi prilikom prebacivanja sa Pa800 u Pa4x izmenjao nazive sts-ova, boje ostale kako treba, samo naziv sa sts 4, prebacio na sts2 i obratno, i sad sve to treba rucno da promenim... ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav kolege , imam jedno pitanje nisam sreo nigde , jel postio mogucnost na korg pa4x da se prosiri RAM memorije ? i koj tip memorije koristi , dali moze da se nadje pozdrav
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|