|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Sve me nesto strah da nebi i ljubitelji Yamahe mucili muku kada izadje novi model kao i kolege sa Korgom i Rolandom.
Tema se jos nije zajurila tek je druga stranica -ako cemo se ugledati na Rolandovce i Korgovce imamo jos 35-40 stranica fore dok ne izadje novi model hahaha. Ja bih volio da ne bude 700 ritmova vec jedno 60-70 ili 100ali MRAK. Isto takodjer i 100 soundova bez frulica, zvoncica i ostalih cirkusanija.I da sve zvuci kao pravi live band. A najveca zelja bi mi bila da ( normalno ako ju kupim) ju uspijem isprogramirati za svirku u roku 2-3 dana. Kada dodjem kuci poslije posla oko 16 sati, popijem kavicu i 2-3 sata se zabavim sa syntom svaki dan od ta 2-3 dana. Ako budem morao upisivati vecernju skolu godinu dana da naucim baratati sa noviim strojem onda nista od moje kupovine. Tko zna mozda Nikolaus procita i ispuni moje zelje. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|