|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2015
Mjesto: Vrsac
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijatura
![]() |
![]()
E ovako sto se suvog grla tice najbolje ti je limun pre svirke,provereno..Moze i pelinkovac dobro da podmaze,ja najcesce pre i u toku svirke pijem izvetrenu kokakolu..Moras jako da pazis na intonaciju,ako se jako naprezes moze da ti pukne glas,pravilno disanje takodje bitna stvar imas puno vezba za disanje na netu..A ako sam dobro razumeo nekim danima ti uopste ne ide,ne sekiraj se to moze svima da se desi,postoje dani kada jednostavno ne mozes da otpevas ili odsviras nesto sto si pevao ili svirao 1000 puta pre toga
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeekkaa za ovaj koristan post: | MirkoB (15.12.2016) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat: Citat: Hvala Vam puno, okacicu snimak posle ponedeljka, jer tad probijam led sto se tice svirki.. Videcemo kako ce proci ![]() ![]() Promijenjeno od casper (16.12.2016 u 00:24 sati) Razlog: obrisan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nemoj slušati bedastoće. Kakav limun ili pelinkovac za suho grlo?
![]() Tablete kalcija imaju dobra učinak na glasnice ali nemaju nikave veze sa suhoćom grla. Pij dovoljno tekućine tijekom cijelog dana, može blagi čaj ili samo obična voda. Ovo će riješiti tvoj problem ako su uzrok dehidrirane glasnice/tijelo. Razlog "suhog grla" može biti i gljivično oboljenje, a za to se obrati svom doktoru. Za info, googlaj pojam Candida ili kandidijaza. A što se tiče pjevanja, imaš dva moguća riješenja za napredak. Uči samostalno, snimaj se, slušaj ... to je dug put i ponekad zna biti pogrešan. Pogotovo ako se kao rezlutat "samostalnog rada" javi oštećenje glasnica. Onda stvarno nisi ništa napravio. Drugo je rješenje uzeti dobrog i provjerenog učitelja, a to bih ti svakako preporučio kao mnogo bolje rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Caspere,divim ti se!!! ^
![]() Promijenjeno od VUNIMRAV (16.12.2016 u 21:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Šteta što neki još niste ćuli za tablete Gelo Revoice pastile (za zaštito ustne votline i sluznice žrela), proizvodi: Pohl Boskamp GmbH & Co KG Kellerstrasse 11 ,25551 Hochenlogstadt Deutschland. Ali kako koji, ne teram nikoga da jede ovo, ja sam samo savetovao, ko zna onda više od medicine, lekara? meni stvarno pomažu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova