|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.12.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Verse d sider je dobar ,kvalitetan...ali je po meni precenjen. Po meni rcf opravdava svaki ''€'' ja sam konkretno poredio verse d sider 2x 12 i jedan woofer 15- sa druge strane rcf 905 i dve hd32. Drasticna je razlika u ceni,rcf je dosta jeftiniji, ima vise visokih tonova sto je i normalno kada pogledate komponente. Sto se tice woofera verse je malo precizniji,a rcf mocniji,jaci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 670
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
A rcf duplo jeftiniji od verse. :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Plastika je uglavnom jeftonija od drveta tako da ništa čudno što je RCF Art jeftiniji...
Verse zvučne kutije se mogu preko laptopa podešavati s jako puno parametara...ima na youtube pa pogledajte koga zanima,što to niko ne koristi druga je priča,ali ima svoju cijenu. Zvučno mi se Verse jako svidio ,e sad što to po kafanama malo koga zanima ... RCF je OK obzirom šta nudi u odnosu na cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
RCF se manje vise sve vec proizvodi u Kini. Shodno tome i cena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.08.2015
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Mislim da gresite kolega da se rcf proizvodi u Kini ne znam odakle taj podatak,lepo na kutijama pise made in Italy ne verujem da bi bas smeli da pisu netacne podatke.
Promijenjeno od Dell (26.09.2017 u 21:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zadnja posiljka RCF komponenti je stigla bez sertifikata za evropsko poreklo. Na nase pitanje zasto nisu prilozili EUR1 dokument uz izvoznu deklaraciju, dobili smo veoma nejasno objasnjenje da se za te komponente nemoze dobiti dokument koji potvrdjuje evropsko poreklo.
Radi se o zadnjim modelima neodimium 12 i 15 inch sa 4 incha namotajem. Shodno ovome platili smo carinu kao za robu koja nije evropskog porekla. Dali gresim ili ne, ti sam oceni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.08.2015
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Mozda zadnji modeli ali modeli od pre par godina nisu sigurno made in china.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|