|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Aplikacija je free, skineš je s yamahine stranice. Jedino s njom i možeš dodavati samplove u klavijaturu. Imaš i manual u koje sve piše. Pogledaj ovaj video sigurno će pomoći.
http://youtu.be/YgmYaf9X91E Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.11.2016
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
skinuo sam Yep aplikaciju ali ne mogu da skinem expansion voice editor, vidim da radi u njemu ovaj na videu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
T3 im,a UVN format, poslao mi kolega semplove i u opste boje svakojaje i terce ali mopja psr s770 ih ne vidi. Kako sad da prebacim u moj format? Moze neklim obicnim konvertoreom ili mora strogo YEM? Na yamahinom sajtu postoji fiileconverter za t3 ali kolko sam razumeo to je samo da se izmedju t2 i t3,t4 konvertuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
U PSR S770 možeš upisivati materijal samo preko YEM-a. Za sve iz Tyros3,4,5 ti ne treba nikakva druga konverzija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
YEM je neki program koji moram da skinem sa neta? ja sam skoro kupio klavijaturu ali nisam video da imam disk. bas se covek potrudio napunio svasta pa bi da ne propadne. hehe. A mogu i da postavim ovde semplove neke i terce ako treba. Pretpostavljam da sve vec ima ali mozda posluzi
Dodato: skinuo, Sad da prodju praznici pa da probam da polako jedno po jedno konbertujem ako se snadjem Promijenjeno od psr 1500 (28.12.2017 u 13:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranžer, driver, midi povezivanje, programi, računalo, software, usb, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|