|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2016
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
1. Kupi bilo kakvu midi klavijaturu pod uslovom da ima USB konekciju sa kompjuterom (nadji drajver i instaliraj)
2. Skini Korg legacy softver i instaliraj 3. Skini Drajver za zvuk ASIO4ALL i instaliraj 4. Kada pokrenes korg aplikaciju ponudice ti podesavanja - namestis Driver type - ASIO pa Asio4All - kliknes na Midi devices - Scan NO - izaberi Midi legacy ili sta bude na br 1 i kliknes OK 5. Stiskas po klavijaturi i proizvodis zvuk 6. Za ozbiljniji poduhvat trebace ti puno iskustva, znanja i vremena Eto tako se to radi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2017
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Hvala puno na pomoći.
Samo još jedno pitanje. Da li ima potrebe da razmatram master klavijature/midi kontrolere, koji pored USB izlaza imaju i klasičan MIDI out? Ovo pitam zbog eventualnog sviranja uživo pred publikom i ''ubadanja'' master klavijature u neki sound modul? Promijenjeno od Dell (11.01.2017 u 21:20 sati) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Preko USB-a je mnogo lakse i funkcionalnije a pogotovu sto takve midi klavijature se inapajanju preko usb-a
Vecina boljih ima i Midi ali to vise gledaj kao opciju da se povezes na neki modul ili aranzer Preko Midi konekcije postoji kasnjenje (lag) koji moze da se podesi ali moze da bude i komplikovano Za kompjuter ti dodatni midi nista ne znaci pozdrav |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Dejanjet za ovaj koristan post: | Danilo_NS (19.01.2017) |
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2017
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Hvala na savetima. Uzeo sam M-Audio Code 61.
Promijenjeno od Dell (19.01.2017 u 19:09 sati) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Odlican izbor.... malo pre sam pogledao demo i karakteristike.
Svidja mi se sto moze da se lepo isprogramira i da brzo direktan pristup instrumentima i opcijama Ja koristim za kompom staru M-audio Oxygen 8 a zadovoljan sam i dalje. Bices i ti sigurno sa ovom srecan samo zavisi koliko vremena utrosis na softver podesavanja i slicno Jos jednom srecno ! |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Dejanjet za ovaj koristan post: | Danilo_NS (24.01.2017) |
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|