|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Vidim da je vecina za i30,problem je jedino sto moram po njega nekih 350km.a PA50 mi stize doma!Nisam pametan vise!
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
Hebes 350 km! 3 sata voznje! I ja sam po mog extrema putovao
![]() Ne kupuje se klavijatura svaki dan....
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
EVo nasao sam jednog puno blize,covijek kaze da je odradio svega 4 gaze i vecinu vremena stoji,cijena mu je 600eur.i za vikend idem po njega!Samo da ga ne proda!
|
|
|
|
#4 |
|
Odomaćeni član
|
Drzimo ti palceve
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
Hvala,kad stigne javim!
|
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
|
EVo da se pohvalim,danas je napokon stigao moj i30,nakon 300km ipak se isplatilo ici po njega,dosta je ocuvan i sto je najbitnije sve je ispravno i radi bez i jedene greske!
Posto ima i HD zanima me kako ubaciti ritmove na HD i koliko ritmova se moze ucitati u klavijaturu? Mala usporedba:tipke su puno dublje nego na Extreme-u,rekao bi indenticne Trinity-u,a i touch-screen je puno brzi i precizniji nego na Trinity! Eto posto me sad ceka dosta posla da sve slozim po svom,biti ce i podosta pitanja vjerojatno,pa se nadam da cete pomoci????
|
|
|
|
#7 |
|
Banovan!
|
hajde nek je sa srecom,ritmove da snimis na hd mislim da moras prvo unijeti sa diskete u klavijaturu pa onda snimiti na hd taj set al to ti je samo da ga imas na hd da ga nemoras unositi sa flopya ,mozes unijeti 48 stylova
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| i30, ili, korg, pa50 |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|