|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
U ovom instrumentalu više bi rekao da fali pre Amza nego Joca king 😆
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
samo neke zurle ovdje prolaze...misli Borko pokorio je pola europe, nema di ne svira, pa sad oce otic tamo seicima pare uzet haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije Borko ništa niti nikoga pokorio.
Ja volim tip muzike koji on svira po tezgama i on je top harmonikaš, ali daleko je to od europskog nivoa muzike, a kamo li svjetskog ![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
![]() |
![]()
Daleko od toga da je Borko pokorio bilo koga :-), Borko je odlican instrumentalista, tehnicki gotovo savrsen, kralj tezgi, ali to je odprilke to, kao kompozitor se nije ostvario, kao aranzer takodje nije, kao pedagog... to tek nije, nema se vremena verovatno pored toliko tezgi :-). I ako je dobar, nije jos uvek ni blizu cak ni jednom Mirku Kodicu, koji je oduvek bio majstor satri i vasara i koji, i pored svog malo prvljavog stila sviranja, ima mnogo stvari koje ce ostati iza njega, a da ne pominjemo druge harmonikase.
Ovo se ni meni ne svidja, nikad nisam voleo "pusto tursko", ne dotice me i neprijatno mi je za slusati. Lepo neko rece, u ovoj numeri, visak je samo Borko :-) :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Krivo ste shvatili moj zadnji post, nisam htio reci da je kvalitetom nadjacao druge, iako je odlican instrumentalista....nego hocu reci da gazira po cijeloj europi od svicarske, njemacke, danske, svedske...itd...znaci ima ih po svuda, i uzimaju opasnu paru...a na istoku mislim da nije isao dalje od rumunjske i bugarske mozda...mozda je ovo neki njegov pokusaj da se malo i tamo dokaze i proba uzet neku paru, ili jednostavno malo mu dosadila dvojka, pa hoce nesto drugo usnimit da se nadje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Svira našim gastarbajterima po Europi, ne svira Nijemcima, Francuzima, Austrijancima...
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vidite da se ljudi furaju na Laco tayfa, i realno,ide im odlicno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |