|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ko poznaje dobro Dallape, zna da starije harmonike umaju i drugaciji automat ne ko sadashnji ustaljeni sa zicama za finu regulaciju. U svakom mom komentaru trudio samse da budem kratak i jasan. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma ja kazem staro je staro tosu opasni istrumenti ovo novo je tesko sr....
nikad vise nece da naprave kao Artist 6 Setimio Soprani N,L,M seriju takodje Skandali super 6 i president Guuerrini od 78-81 godine, ove nove bilo koje nemogu ni jednoj superior 2 ili superior 3 da prismrde ni jednu cetvrtinu tu masnocu tona nece nikad da ponove a ni dirke Dodato: za superior 2 i 3 mislim dotamo od 73 pa do 81-82
NELE 1 Promijenjeno od nele1 (23.03.2017 u 00:01 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Evo da i ja pitam , sad kakva je razlika "Dallape organtone " takodje klavirka, prodaje se na Ebay , Australia, , za3200 Dolara australijskih, i "Sale band " je u australiji , pa mozda mu to pomogne da se odluci , a i ja bih voleo da imam takav instrument iako se ne bavim provesionano muzikom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|