Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 23.03.2017, 19:40   #1
toni-bt
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.12.2008
Mjesto: bitola-mkd
Godina: 54
Downloads: 666
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: klarinet-buffet rc,sax-boston (alt) klavijature-2xkorg pa3x61,,roland g-800 ,korg triton le
Interesi: muzika,muzika muzika i lepo druzenje
toni-bt befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
toni-bt pošalji poruku preko MSN messengera toni-bt pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

evo i ja da se umesam u temu ,posedujem obe klavijature ,pa3x 3 godina i pa600 godinu dana ,na pa600 svira sin ali ja je sredzujem.Potpisujem oba rukama da pa600 moze da se nastima 90% da zvuci kao pa3,znaci na isti stalak postavim obe klavijature ubacim u razglas na dva stereo kanala ,isto namestena i ubacim isti set sa iste komponente od pa3 na pa600,na prvo prelusavanje pa 600 zvuci ko serpa ali kada postavis iste efekte kao na pa3 i kada je malo zategnes garantujem ti da ne mozes da osetis koja klavijatura svira.imao sam i pa 800 i dobro je poznajem nemojte mi reci da sa 64mb rama i ni pola editing bubnja i efekte pa800 je bolja,kao sasija da daleko bolja ali kao masina malo sutra,isto ti je kao da uporedis mercedes 123 japanac i mercedes e klasa ,123 ima bolja limarija kao tenk je ali to ne znaci da le bolji auto,a nemojte sa pausalne konstatacije cuo sam je kod komsije hahaa i nemojte je uporedzivati sa pa2x to su dve razlicne klase uporedba ide pa600 vs pa800 i odgovorno i sa argumentima tvrdim da zvuk je na strani pa600 a sasija na strani pa800,kod pa600 je sasija uzas kao kod najevtiniji casio za bebesku upotrebu.pozzz ako me neko demantuje neka kaze sta ima vise u pa800(imao sam je jos kada je izasla i dobro znam sta ima )
toni-bt je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio toni-bt za ovaj koristan post:
nikadvisekorg (25.03.2017)
Star 23.03.2017, 21:49   #2
gagan
Odomaćeni član

gagan's Avatar

Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
gagan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav kolege , slusajuci ovaj primer na youtube ,,, 4 sinta 4 razlicita saunda kao da su razlcito podesena eq master ,,, pa 600 mnogo tanko izlazi , pa 800 nesto punije , pa2x tanko ali cistije , a pa3x punije od ova tri modela i nekako cistije ,,,. al dobosi kao kod pa 50 .... nemoj te se naci uvredjenim al tako je , hvala

gagan je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije