|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Kolko para nemam komp da pogledam?
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
jel se moze u pa manager 2 sve zavrsiti da ne ulazi se u klavijauturu pa3x? znaci tipa imam set celi pun 256, da iz tog seta izvadim ritmove sto mi ptrebau sounde i preformance sa istim programom u drugi NEW SET prazan , msm da me spase sporog ucitavanja semplova iz seta u korgu u prazan korg? i kako se to radi ima li kakav video, nisam nikad radio sa tim programom. osim da pregledam nazive u nekom setu stilova.
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Postoji demo verzija programa pa probaj, zato je tema i postavljena.
Na webu (link je isto tako postavljen u temi) imaš više videa, samo treba kliknuti na njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
jos kad bi ti znao da sam ja prvi na balkanu postavio p2 full menager (kojeg sam nasao u orjental worldsu s privatnog akonuta i tu verziju danas svi imaju)... jel ti mislis da sam ja pocetnik ? samo na pitanje nek mi neko odgovori ko zna, znaci na pitanje koje sam postavio i to je sve.
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ako baš želiš direktan odgovor. Ne može.
Ovo je program koji ne komunicira s klavijaturom već možeš jedino baratati materijalima na računalu, a koji se nalaze u setovima. Dakle, bez preslušavanja istih na klavijaturi. A što je to p2? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|