Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 29.05.2017, 17:43   #20
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alen P Pokaži Post
Postoje odgovori na tvoja pitanja. Koliko si god dobronamjeran, tesko shvacas neke stvari:

1)Da si pogrijesio s Medelijem
2) Da si do sad za istu lovu mogao IMATI i SVIRATI na normalnom arrangeru,
3) Da taj nazovi projekat je tesko gubljenje vremena i svaki klavijaturist koji treba klavijaturu za rad ce taj projekat izbjegavati u sirokom luku.

Nitko te nece pitati zasto nejdes na Cubase kurs jer masa koja ima Yamahe, Korgove...ne treba Cubase.

Shvati da je Casper jedan od rijetkih koji se upusta u takve avanture, skidam kapu i njemu s obzirom da sam nema taj Medeli a skidam kapu i tebi jer ovaj ulozeni rad, sati kemijanja, piskaranja na forumu... uff...
Pa necemo sad valjda da se vredjamo i omalovazavamo, posto dobro znam da bas ovaj forum nije nikada bio poznat po takvim stvarima!

Prinudjujes me da Ti odgovorim - da Ti uopste nisi shvatio mene!
IZVINI!
Ko je rekao da ja nemam Korgove i Rolande, cak sto vise - to sam vise puta napomenuo u postovima, kao i da cekam doticni novembar da medju prve nabavim novi Tyros, ma kako se on zvao!

Ko je spomenuo pare za ovaj KP110 i kada sam ja spomenuo - sta bih to drugo mogao kupiti za taj novac?!
Kupio sam ga NAMERNO i uopste ne mislim niti da ga prodajem, niti menjam za bilo sta drugo... Jer rekoh - za posao imam i previse Korgova, Rolanda i jos po necega, a ovo je samo POMOCNI aranzer sa kojim cu ubijati vreme dok izadje Tyros!

A ja ipak ne bih tako pricao o necemu koje uopste nisam cuo - kako sada trenutno SVIRA! (Sviram ja, on samo slusa komande...) I to kao NEDORADJEN niti 10% !

Za Prijatelja Caspera jos jednom ponavljam - SVAKA CAST, covek pun znanja koji nesebicno deli isto i pomaze mnogim ljudima!

Mimoisli smo se u frekfencijama razumevanja poente cele price, sto i nije tako strasno, ne bi bilo lepo da se vredjamo nepotrebno!

Cisto za info - Korgove i Rolande koristim jos od I-30 pa skoro sve do PA-3X, kao i od E... pa do BK7!
Btw - sit sam Korgova, pogotovo ovih zadnjih..... Ne bih komentarisao o njima..... I zato definitivno prelazim na Yamahu!

Za KP110 - nismo se razumeli, ili (Ajde neka bude) - ja sam sve ovo trebao da napisem jos u prvom postu....
DraganV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije