|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
U song booku na Korgu moras napraviti sve STS-ove I onda sejvas Song book. Kod Yamahe napravis OTS-ve I sejvas Ritam I onda ga sejvas u Registar Memory. I tako svaki ritam posebno jer Yamaha poznato je da vuce direktno sa HD ritmove od pamtivjeka I za takve ima mjesta do beskonacnosti. Kao takve pozivas ih preko Registracija pod odredjenim imenom,bas kao I sto pozivas odredjeni naziv u song Booku. POTPUNO ISTO. Dobro prokontaj ovo sto sam napisao posto si imao Tyros4 I bice ti jasno da Pozivom Neke Pjesme u Song Booku na KORGUu sve tako isto u konacnici pozivas preko registracije na Yamahi. Ali sve ovo je nepotrebno posto je TS skracena verzija I ima samo 4 mjesta za SOLO dok je Stvar koja vec ima u Yamahi :REGISTRATIONS BANK bolja I ona ima 8 mjesta I plus ona 4 OTS-a to je dvanaest. Kazi mi zasto bi ja spao na samo 4 TS-a od 12 mogucih 12 pri svakom pozivu pjesme. Znaci to bi bila DEGRADACIJA. OVIM nebi zelio da se raspravljam ni u kom slucaju,APSULUTNO NE,,,, ali zelim samo da I drugi ljudi vide u cemu je rijec. Dodato: Citat:
Recimo promjena octave na elementima u style editoru na KORGU je po meni odlicna stvar I dobro rjesenje. Touch screem je OK takodje I tu se slazem sa tobom,,neka ga. PORTAMENTO na korgu je odlican I to treba uvesti u novi GENOS ili kako ce se vec zvati,,jer vec su ga uveli uPSR-A3000 I on radi savrseno. Ja sam licno za: DA se ovakve stvari uvedu u novi aranzer....... Promijenjeno od tyros2 (26.06.2017 u 01:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|