Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 26.06.2017, 01:49   #1
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od mimiki Pokaži Post
opet kazem ja sam predlozio to da se u yamahu ali sustina je da se uvede u yamahu princpip songbook-a sa sts-ovima i uopste da ots pamti sva podesavanja i da se
Evo vidim da si pomenuo ovo paar puta u nekoliko postova pa da ti kazem da to vec ima u Yamahi,,samo malo na drugaciji nacin.

U song booku na Korgu moras napraviti sve STS-ove I onda sejvas Song book.
Kod Yamahe napravis OTS-ve I sejvas Ritam I onda ga sejvas u Registar Memory.
I tako svaki ritam posebno jer Yamaha poznato je da vuce direktno sa HD ritmove od pamtivjeka I za takve ima mjesta do beskonacnosti.
Kao takve pozivas ih preko Registracija pod odredjenim imenom,bas kao I sto pozivas odredjeni naziv u song Booku.
POTPUNO ISTO.
Dobro prokontaj ovo sto sam napisao posto si imao Tyros4 I bice ti jasno da Pozivom Neke Pjesme u Song Booku na KORGUu sve tako isto u konacnici pozivas preko registracije na Yamahi.
Ali sve ovo je nepotrebno posto je TS skracena verzija I ima samo 4 mjesta za SOLO dok je Stvar koja vec ima u Yamahi :REGISTRATIONS BANK bolja I ona ima 8 mjesta I plus ona 4 OTS-a to je dvanaest.
Kazi mi zasto bi ja spao na samo 4 TS-a od 12 mogucih 12 pri svakom pozivu pjesme.
Znaci to bi bila DEGRADACIJA.

OVIM nebi zelio da se raspravljam ni u kom slucaju,APSULUTNO NE,,,, ali zelim samo da I drugi ljudi vide u cemu je rijec.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od mimiki Pokaži Post
opet kazem ja sam predlozio to da se u yamahu ubaci par korgovih fora radi kompletnijeg rukovanja,

I recite jel ne bi voleli touch screen ? Sad u doba smart telefona gde su svi uverzirani i svi mnogo brzo rade na istim i nalaze u sekundi sve na mnogo manjim ekranima?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja licno nemam nista protiv da se sve to sto si naveo ubaci u novu YAMAHU ali niposto da se nedira ono sto je vec u njoj.

Recimo promjena octave na elementima u style editoru na KORGU je po meni odlicna stvar I dobro rjesenje.
Touch screem je OK takodje I tu se slazem sa tobom,,neka ga.

PORTAMENTO na korgu je odlican I to treba uvesti u novi GENOS ili kako ce se vec zvati,,jer vec su ga uveli uPSR-A3000 I on radi savrseno.

Ja sam licno za: DA se ovakve stvari uvedu u novi aranzer.......

Promijenjeno od tyros2 (26.06.2017 u 01:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tyros2 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije