Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 16.03.2008, 23:32   #7
milanceshow
Nishki

milanceshow's Avatar

Registrovan/a dana: 02.12.2007
Mjesto: Srbija,Nis-Prokuplje
Downloads: 538
Uploads: 16
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 83 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland E80 i FantomG
Interesi: Heklanje....
milanceshow ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milanceshow pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Procitao sam tvoj post i ocigledno je da nisi toliko u toku sa Rolandom.Veoma je bitno da znas tacno sta zelis.
Sto se tice Rolanda on je izbacio E-seriju (E50,E60,E80) ,a tu je i G70.Nijedan od Rolandovih aranzera ne cita SEMPLOVE.Zato postoje Rolandove solo klavijature-sempleri koji to rade.
Na aranzerima imas dovoljno memorije za ritmove,a u svakom trenutku mozes ubaciti Compact Flash ili Memory Stick,SmartMedia karticu naprimer od 1G.Sto je sasvim dovoljno.To je sigurno preko 5000 ritmova.
Ako si mozda bivsi harmonikas i planiras da radis negde kao u kafani,onda mozes i GW7.Ima simpaticne harmonike i nije ni skup.Za kafanu zavrsava posao.
Mozes da uzmes E50 ili E60 koji sasvim zadovolja sve kriterijume za jednu ozbiljnu svirku.Tu je i naravno G70 koji je stvarno dobar aranzer.Na kraju i trenutno najbolji Rolandov aranzer E80.
Ja imam E80 i svakim danom sam sve srecniji sto ga imam.Veruj mi!
Sad ostaje da ti kazes sta ,kako i kolko zelis da svoje vreme posvetis muzici.Ja znam ljude koji cuju neki aranzer i odmah ga kupuju ,a svoj stari aranzer prodaju (jer i imaju nesredjen program) .Svaki aranzer se dobro cuje kad se sredi.Pozdrav!!!
milanceshow je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
koji, kupiti, roland

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije