|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Još jedna debilnost je da to "uverenje" važi do 31. decembra tekuće godine.... umesto godinu dana od datuma vađenja..... znači još par meseci pa opet....
edit: ne znam da li je moguće da se samo traži uverenje a da se ne bude član sindikata.... kad budem rešio da vadim probaću tako. Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Promijenjeno od nikadvisekorg (23.08.2017 u 22:32 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Pre deset minuta me zove žena iz NS gde bih sutra trbao imati krštenje u svečanoj sali Exlusiv i pita me "da li imam neku dozovlu za rad"-pitala je menadžerica restorana!!!
Evo drugi ili treći put da me me u 15g pitaju. Ja je ko što sam već dvno rekao imam i uvek ću je imati. Neću da se zaj...m za 55e!!!! PS-Dobro bi bilo kad bi moderatori na forumu malo više vodili računa(kao pre kad sam ja popijao banane za banalnosti) ko se ponavlja i šta piše,i da li piše samo da se piše. Pozdrav!!!!! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (24.08.2017) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Pa kao svuda i u muziki ima provizija. Postavlja se pitanje da gostioničari možda dobiju neku proviziju od onih koj prodavaju licence, kad traže da samo oni muzičari sa licencama mogu da sviraju. Korupcija možda je već krenula svojim putem ne samo u privredi nego i u muziki.... Sve mi više ovo postaje sumljivo? A na ovo pitanja sigurno neću dobiti odgovor jer onih nema ovde, i da ih ima ovde ne bi hteli da kažu istinu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ako sam dobro shvatio da bi dobio licencu ili dozvolu za rad moram da platim i tom sindikatu 4000 rsd ?
![]() Sta ako se pozoves na Clan55 ,valjda mora da se postuje ustav ove drzave.? ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (24.08.2017) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|