|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Bas mi je zanimljiv pa1000 zbog cijene i RAMA i lakse tipke (nadam se da su sa oprugama a ne kao kod pa900)
Zanima me jeli u pa1000 sound generator kao kod pa900-pa600.... ako jeste onda je to isti smrad kao i prethodnici mozda malo prosijeniji sa opcijama i ramom ali nema to onaj sound sto se trazi.... moze pa1000 da cita od pa4x ali i pa600-900 isto citaju od pa3x i pa2x itd... ali nije to to..... Promijenjeno od svirac007 (03.09.2017 u 14:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dzaba vam vise rama kada nemata sta da stavite u njega,ljudi nece ili ne znaju da usempluju odredjeni instrument pa da ubace. Evo cist primer tri Kronosa sam imao u servisu jedan je imao set oko 60 i neki mb druga dva oko 100mb,a u njemu 4Gb ram prostora... Od fabrickih instrumenata isto iskoristeno mesto malo mozd 10 -15 posto. Isto se slazem za izlaze 1 i 2 kod Korga su neophodni da bi dobo cistinu u radu licno sam se uverio sa Pa2x.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | pekilik (03.09.2017) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne da neće ili ne znaju, često nema ni potrebe da se stavljaju samplovi.
Kako god da kemijam nema šanse da sempliram bolji sax nego što ga imam. Ista stvar s trubom, bread and butter soundovi... Korg ima odlične harmonike pa također često nema potrebe za semplovima. Kronos? Njegov content je ogroman, shodno tome pretpostavljam i visokokvalitetan-nekoliko tamburica, možda koja organ harmonika i imaš sve. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Gledam i ne verujem... Pa700 opet bez odvojenih prelaza... Opet Auto Fill ...???
![]()
![]() |
#5 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x