|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2015
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
![]()
Neke dve babe, uletele i prekinule svadbu. To je trajalao nekih 15 min, zato sto su se mladenci pobunili i rekli da oni nemaju nista sa tim. Tako da amo i mi poceli da sviramo, a one su samo "Opomenule" vlasnike. Celo Pancevo i okolinu su procesljale to vece.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Kod nas kada neka baba naiđe na svatbu ili jo ona mladoženja (cura koja se udaje) i hoče da je poturi svom budučom mužu, onda je moj basista koji je krupan i veliki kao bik, uhvatio za prilično jako vrat gurnu iza čoška i veselo odpozadi i hoče da je nabije, baš je bilo smeha, svi svatovi su se nasmejali, čim je počela ceremonija. naravno buduči muž odmah izvadio pare jer smo ga mi spasili od babe koja nije bila prava nevesta. ha ha ha. još danas se smijemo tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@megane - Ova tema govori o problemima koji se događaju kolegama na području Srbije. Vjerujem da su tvoji savjeti dobronamjerni ali oni nemaju nikakve veze sa situacijama u kojima se nalaze ljudi "na terenu" u drugoj državi. Zbog toga su tvoje sugestije i primjedbe kontraproduktivne i apsolutno ne doprinose raspravi. Molim te da prije pisanja razmisliš o naslovu teme i da se usredotočiš na bit stvari.
Žao mi je što su zakoni o bavljenju ovom djelatnosti u Srbiji konfuzni i nedorečeni. Uvijek stradaju sitne ribe, stradaju baš oni koji žele zaraditi koricu kruha svojim radom. Nadam se da će se situacija uskoro rasčistiti i da će suprostavljene interesene skupine naći riješenje, a na korist svih vas koji samo želite pošteno odraditi posao. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (28.09.2017) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Razumeo sam.
|