|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.06.2012
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Otvorite download sekciju za sve pa cete vidjeti kako se javljaju jedan po jedan
![]() Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Malo smo sa temom otišli u nekom drugom smjeru, jer po meni odgovor na pitanje zašto nema dobre komunikacije na forumu nema veze s tim koliko je naš forum aktivan.
Mislio sam se hoću li to napisati da mi kolege ne zamjere, ali svi to već svakako znamo... Mi muzičari spadamo u jednu od gorih sorti ljudi i jako smo sujetni generalno gledajući. Kada se pojavi neko bolji od nas bilo u teoretskom ili praktičnom znanju, a naročito u muziciranju, odnosno sviranju i pjevanju, učinit ćemo sve samo da "zaštitimo" svoju individuu. Načini su razni, a u njih spadaju najraznovrsniji načini totalno nelogičnih i subjektivnih diskreditiranja i ponašanja za koje i djeca u predškolskoj dobi znaju da nije u redu. Primjera ima dosta na forumu u različitim temama gdje neko nekoga demantira i u pravu je. Onda se "prozvani" brani time kako on ima dugogodišnje iskustvo, što bi pretpostavljam trebalo značit da je samim tim u pravu i nerijetko krene napadanje ličnosti i karaktera naspram osobe koja je uradila demant. Tada više nema konstruktivne rasprave, nema argumenata, a nema ni dobre komunikacije između članova, a vi sad zamislite za koliko smo korisnih postova ostali uskraćeni zbog toga što dosta pravih znalaca ne želi iz gore pomenutih razloga išta pisati, a mi i dalje mislimo da mnogo toga znamo...
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
U svakom napisanom postu na ovoj temi ima ponešto istine. Broj reagiranja u relativno kratkom roku i članovi koji su se uključili sa svojim rekao bih, vrlo objektivim razmišljanjima, ipak govore u prilog da je ovdje komunikacija sasvim u redu. Dodao bih i jednu usporedbu koja mi ovog trena pada na pamet.
Forumi su kao i birtije. Ideš u onu koja ti najviše odgovara, a onda se ponašaš u skladu s temperamentom. Netko sam u kutu ispija rakijicu i gleda druge, netko vodi "ozbiljne sportske razgovore", netko zapjeva s društvom, a netko baš uživa kada napravi svađu. Uglavnom, birtije i forumi imaju još nešto zajedničkog, ne moraš ih uopće posjećivati ako to ne želiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|