|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Pa sto, mozda se decko bavi produkcijom? He,he... Za mene su oni (dva playera) u istom rangu kao detaljni edit druma. Ali ne treba potcenjivati nikoga, svatko od nas se bori na svoj nacin,
Sent from my XT1052 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Eto, u međuvremenu obrisali link, valjda krši autorska prava. Žao mi je samo što ga nisam odgledao do kraja.
Dva sequencera? Ne znam zašto nam uvijek na pamet padaju fajlaši ![]() Dva sequencera se mogu lijepo koristiti za kućna snimanja, recimo ako želimo napraviti vlastitu snimku. Za razliku od Korga, Genos ne može "plejati" dva midi fajla već na prvom sequenceru može biti MIDI, a na drugom Audio snimak. Ili na oba mogu biti audio snimke. Mislim da je slično imao Tyros5 ali nisam siguran da je kod njega moglo biti 16 posebnih audio kanala u jednom songu. Yamaha očito cilja na kućne korisnike koji žele raditi vlastite snimke, a da pri tome ne moraju nužno koristiti hrpu dodatne opreme. Treba samo upiknuti dobar mikrofon u Genosa i imati dovoljno mašte i volje za stvaranje glazbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Jedan video s pregledom menija. Ne kužim ove što snimaju s mobitel prikazom "na kant"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Pomalo mi idu na živce ovakvi video klipovi ... ali dobro, u nedostatku ozbiljnih uradaka ajmo pogledati neke osnovne funkcije
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|