|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
cao
vidim da niko ne pise, nisam imao kontakt vise od godinu dana sa korgom al pokusacu napamet dok se neko ne javi detaljnije idi u global pa trazi audio output cini mi se tamo ces moci da vrtis tockic za bas drum acc itd nadji drum i vrti krug na out 1 ili out 2 ja sam odvajao bas na out1 a drum na out2 tako mi nesto ostalo u secanju Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nisam nikad imao pa2x, imam pa600 e sad ako je ista procedura i ako ides na 2 izlaza (left i right) ovde se to radi tako sto udjes u menu - mixer tuning - dole na volume pan - track select i imas iznad volume-a na svakoj traci mali tockic kao (C 00 ako je na sredini) koji vrtis levo ili desno, kako zelis.. e sad na primer na prvoj traci tj bubnju ga okrenes skroz levo (L-64) i tako na svakom ritmu, tako ces dobiti samo bubanj na audio output left izlazu.. ali u tom slucaju ces morati sve ostalo da prebacis skroz na desno istim postupkom (R+63), to je procedura na pa600, verovatno je slicno i na pa2x
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|