|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
U kom programu bi se najbolje pravile semplovane terce? Da se to uradi kako valja, harmonike u terci, sa mozda dodatim jos po nekim instrumentom, frula, violina, strings. Pa da se sve to izveze kao jedan sempl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@Landison - ovo što pišeš jest logično. Kao što rekoh, ne koristim terce pa bi ih morao upogoniti i testirati da dam precizan odgovor. Sad se zanimam s drugim stvarima ali ako jednom i ovo dođe na red, javit ću se.
@palas - YEM aplikacija je najbolji odabir za taj posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Pallas
Evo ti moj prijedlog kako bi ja to uradio.( iako na svom Tyros 3 ne koristim terce jer mi ne trebaju pošto koristim Triton Extreme a njemu je to prosto i lako riješeno). Posudi od nekog solo kalvijaturu tipa Triton, Kronos i sl. i skini sa neta odnosno kupi ![]() Povezat ćeš preko midi kabla klavijaturu sa svojom zvučnom od kompjutera i u tom programu sve odraditi. Na klavijaturi ćeš odabrati neku boju sa tercom koaj ti se svidja i isključiti-mutirati osnovnu boju a ostaviti samo 2 ili 3 farbe koje su u stvari terce.Zatim ideš u Extreme sample converter i izvrsit ces sampling na pomenutom softweru, gdje ćeš odabrati npr od C2-C5 tipke da ti sempluje boju. Odabrat ces giga format koji ćeš kasnije učitati u Awave studio i tamo u tom programu ćeš konvertovati u UVN format za Tyrosa i to je to.Tako ja semplujem brdo materijala koje koristim za Tyrosa 3. Kad skineš te programe objasnit ću ti detaljan postupak i vijdet češ da to uopšte nije teško. Pozz ![]()
Sledeći član vam se zahvalio sudbina za ovaj koristan post: | dmmacak (04.12.2017) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|