|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma da bre nedime, kakav sempler. Sta ce mu to. Neka kupi psr 3000 a onda kad dodje da kaze kako bi voleo da ima bolje harmonike naprimer, da mu ti kazes da je trebalo da kupi korga, jer ona ima fabricke harmonike koje ubijaju...
Ne znam kakav je korg pa500, nikad ga nisam video niti probao, pa zato ti i ne mogu dati savet da li da kupis njega ili psr 3000. Ali da meni neko nudi psr 9000/pro ili psr 3000 ne bih bio uopste u dilemi. Psr 9000/pro bez razmisljanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Mozda zato shto slabo sviram narodnjake. ali ja moj sampler jedva da koristim...
3000 ima precizniji i masniji zvuk od 9000 i daleko vishe napredne tenologije. Fabrichke boje su daleko lepshe. Josh ako se malo doteraju... Ipak, stoji chinjenica da je 9000 pro klavijatura, a 3000 spada u srednju klasu... Iako 3000 ima precizniji i masniji zvuk 9000 mi chesto mnogo profesionalnije zvuchi. Dosta stvari zavisi od ukusa... Ipak, za one koji sviraju narodnjake, je moj izbor 3000 + neka mashina sa samplerom za solo. Interne boje su i vishe nego dovoljne za ritam, koji za narodnjake mnogo bolje zvuchi na 3000, a za one stvari za koje je potreban sampler moze da se koristi neki work ili komp... Uz sve to, interni ritmovi su mnogo modernijeg zvuka na 3000...
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da sto se tice psr3000 i 9000 pro i ja bi isto bez razmisljanja uzeo 9000 pro!
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Kao shto rekoh...
9000 je Yamahin pro, a 3000 srednja klasa... Mozda meni ne bi bilo problem, poshto sve kombinujem sa kompom... ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam samo stavio jos jedan predlog a to 9000pro!
Marco Promijenjeno od Marco7 (20.03.2008 u 07:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
ljudi cemu svajda i raspravka.svaka klavijatura je dobra kad se sedne i sredi se kako kome odgovara.ja jos sa rolandom g800 radim poso,ali vec je zastarelo pa me nervira.zato sam hteo misljenje ljudi koji su vec upoznati sa spravama.hvala na pomoci svakome i samo opustenooo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hm.... Citam forum, ali sam tek sad skuzio da si jos na g 800. Postavljam ti pitanje: da li si ikad prije radio na kojoj Yamahi ili Korgu- kao arrangeru? Unaprijed odgovor: ako nisi, ostani i dalje na Rolandu. S obzirom da imas sempler zasebno, stylovi ce ti odgovarati i na novijem rolandu, ustedjet ces vrijeme i trud sto se tice konvertiranja, podesavanja, klavijatura ce defakto raditi bolje. Razmisli o tome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slabo poznajem Yamahe ali posto sam gledao 9000pro i probao klavijaturu zato sam je preporucio coveku kao jednu od opcija jer sam video da neko prodaje ovde napucanu sa semplovima i spremnu za svirku jer covek verovatno svira narodnjake ali ni u jednom slucaju ne potcenjujem ni Psr3000 kao Pa500!Bilo sta da uzmes neces pogresiti jer su to dobre masine srednje klase!I naravno nece klavijatura sama da svira nego je treba znati koristiti i spremiti za svirku pa razmotri i opciju za koju ces najvise dobrog materjala naci
![]()
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Uzmi sebi jarane pa500...evo kolega ga je uzeo sredio ga brate radi ko avion velika razlika izmedzu pa50... sladze radi od pa80...ima dobar drum kit vec u sebi...i to su vec semplovani kitovi...do tebe je uzmi sebi sta ti je na srcu i sta volis za sve se moze srediti jer ima materijala... ko zeli da ima.... jos jednom do tebe je..a ja bih uzeo prije yamahu 9000 pro nego yamahu 3000......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, misspeled, pa500, psr3000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|