|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
Mislim da ste prekratko na forumu za ovakvu "psiholosku" analizu, a ako pozivite ovdje dovoljno dugo mozda saznate da se vecina nas ovdje ne skriva, dopisujemo se u inbox, prijatelji smo na facebooku itd.. znamo tko smo.. druzimo se, na forumu, a prema mogucnosti i uzivo..
Naravno postoje autoriteti na forumu, ali to je uredu, ti su ljudi to zasluzili svojim doprinosom zajednici i zajednica njihovo misljenje prihvaca kao autoritativno jer su dokazali da njihovo misljenje ima neku tezinu, neku vrijednost, da ako pisu znaju o cemu pisu, necpisu jer im je dosadno i nijedan nije postao autoritet jer se "prikacio" na nekog. Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Promijenjeno od Dell (26.02.2018 u 09:58 sati) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
|
Evo ja sam na ovom forumu od 09.03.2005 i iz mog ugla,a i dosta clanova koje znam licno problem je bas u komunikaciji odredjenih clanova. Ima par njih koji misle da sve znaju,plus imaju verovatno nekih problema kuci ili na poslu pa jedva docekaju da nagaze nekog ovde na forumu..
Zalosno ali istinito...Odogovris nekom na temu odmah te poklope iako si u pravu,ako krenes u raspravu dobijes crveni. Tako je vecina koja i zna nesto prestala da odgovara i pise,mnogi od kojih se dosta moglo i nauciti prestali su da ulaze na forum jer sto da se nerviraju bez razloga. Pre par godina postavis temu dobijes brdo odgovora,ljudi su bili opusteniji. Sad ako dobijes i jedan netacan odgovor na neko ozbiljnije pitanje imas srece.
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (24.02.2018) |
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|