|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
expression je u planu, ali ne uskoro, vec u nekoj blizoj-daljoj buducnosti, nece biti jos koju godinu sigurno, pa sam zato i resio da predjem na nesto drugo sa presonusa...videcemo, da isprobam barem dva od navedenih pa cu odluciti...presonus radi dobro, ali eto jednostavno bih isprobao nesto novo, malo da razbijem monotoniju...videcemo...hvala na savetima, ako ima jos neko neka iskustva, neka napise..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
@Milan$ Pozz druze...Reci mi molim te ako kupis neki drugi mixer, da li bi prodao taj koji sada koristis?
Promijenjeno od Dell (15.03.2018 u 08:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
bih naravno, samo da resim jos koji cu drugi da kupim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dali stvarno smatrate da je prelazak sa Presonusa na Midas MR18 veliki korak?
Ja smatram da je korak u stranu, a ne napred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
a prelazak na soundcrafta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Midas je bolji od tog Soundcrafta, ali nije mi to bila poenta pitanja.
Dali ste vi stvarno iskoristili potpuno sve mogucnosti Presonusa, pa vam sad treba upgrade? Upgrade moze biti Soundcraft Expression, ili Midas M32R. A ne ove male igracke koje nemaju fizicki mikser. Cime niste zadovoljni Presonusom? Dali vam je razglas bas tako visokog kvaliteta da vi mozete cuti neku znacajnu razliku u zvuku? Dali ste sigurni da ako postoji problem, da to nije do vas i vaseg umeca da namestite ton na presonusu? Ako niste, onda ce se problem preneti na koji god mikser kupili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa eto ponekad mi se desi da mi je zvuk malo tvrdji, sirov, "metalan" sto kazu, i koliko god cackao EQ i pokusavao svasta nesto, nekako ne mogu da dobijem to sto inace hocu..Mozda ja ne znam, ali opet nisam bas tolki duduk, koristim taj presonus vec 4 godine, znam ga u dusu, ali eto ponekad ne mogu da ga ukrotim i tako, a slicne impresije ima jos par vecih bendova koji su ga koristili...generalno ja stvarno jesam zadovoljan mixerom, ali eto ponekad mi iskida zivce
![]() ![]() P.S. ne trazim dynacorda u presonusu, naprotiv, na dynacordu sam odradio do sada svega 10 svirki mozda za mog zivota, tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|