|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Kolega hvala na odgovoru!
Napravio sam kako si napisao i sada MIDI TERCA songovi ne kasne.Postavljanje REGISTRACIJA u različite medije (USER,HARD DISC) mi je komplicirano, pa sam probao jednu pjesmu gdje sam MIDI TERCA song stavio u USER, a REGISTRACIJU na HARD DISC i nije bilo problema. Pored terci radio sam i neke sekste ,postavio sve parametre kako treba,ali mi ipak na momente zvuči pinku raštimano.Imaš li iskustva s tim? POZDRAV! Promijenjeno od Landison (24.03.2018 u 21:59 sati) Razlog: Gramatika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Nemam nazalost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Nasreću!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolege, pozz, ubacio MIDI Terce na Tyros 5, one same po sebi dobro rade, ALI, kasni mi svaki sound koji je sempliran i nalazi se u "USER-u" dok mi svaki tvornički od Yamahe dobro radi, da li je netko od Vas imao takav slučaj i možda zna rješenje mog problema?
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Kod mene je isto tako na Tyros4.
Midi terce su mi radile lepo na T2 i na T3 bez ikakvih problema,bagova i ostalog. Ali na T4 mi ne rade kako treba,isto mi se to desava. Pa evo i ja pitam,postoji li neko resenje,a da pri tom nisu u opticaju sempl terce? Hvala. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio NordX za ovaj koristan post: | tonijo (21.06.2018) |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Analogno i tvom iskustvu, nameće se logičan zaključak koji bi možda mogao riješiti problem. Ne rade samplovi koji su samo konvertirani i nakon toga bez ikakve dorade ubačeni u noviju klaviajturu. Kako pišeš, ti si to napravio sa Tyros2 i Tyros3, dok je @Tonijo isto tako svoj prijašnji materijal (mislim iz PSR9000) konvertirao i samo preko YEMa transferirao u Tyros 5. Na PP sam mu već dao savijet da pokuša za test odraditi na nekoliko svojih custom soundova upisivanje kao "Create Tyros5Custom Normal Voice" (slika). Ovaj tjedan je u gužvi pa je rekao da će javiti rezultat. Isto tako savjetujem i tebi da unešene Custom soundove "propustiš" proz Voice editor.
Jer, ovaj problem s tercama bi se lako mogao povezati s onim koji nastaje kada se samo konveritaju soundovi i kada u novijem modelu Tyrosa dolazi do povećane release funkcije. Popravak takvih samplova se može uraditi i u samoj klavijaturi i onda ga upisati kao USER sound ali svakako je bolja opcija da se on smanji sa software (YEM ili Voice editor) i kao takvog se napravi pohrana kao CUSTOM voice. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | tonijo (21.06.2018) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|