|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 34
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Hvala jos jednom na pomoci svima... Sto se tice srece, moguce je da je nemamo, a sto se tice kablova siguran sam da nije neki kvalitet.... Gate i kompresor su u presetu ukljuceni, ali sam ih u toku problematicne svirke ugasio i desavalo se isto.... Ni jedan bus nije koriscen, vec je samo master izvucen i dat ljudima u kafani da vezu na njihov "mikser"...
Rezime... ili je u pitanju sreca, ili su u pitanju losi kablovi, ili nesto trece o cemu sam se nadao da cujem od nekoga ovde... Dosta cudna situacija, zato sam se i obratio, a ne mogu neosnovano da napadnem momka koji svira bubanj zbog kablova dok ne eliminisem ostale stavke... Hvala svima, a ako nekome nesto padne na pamet neka pise... ako se ponovi moracu da pojurim neki dobar servis da ne bismo nagadjali... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi
![]() Iscitao sam ovu temu,pa vidim da je pokrenuta poodavno... Mozda ne bi bilo lose ako nije problem sadasnji da kazem visegodisnji vlasnici da se opet jave i prenesu utiske vezano za XR mixere... Razmisljam se konkretno za XR18 i za eventualno neko kucno snimanje... U medjuvremenu su se pojavili i mixeri slicne cene i mogucnosti,pa me zanima da li neko ima misljenje ko je probao da treba neki drugi mix iz ovog cenovnog ranga uzeti u obzir? Hvala
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pitanje za kolegu @Casper. Dali je moguce dobiti Hall efekat na Xr kao na ova dva snimka?
https://www.youtube.com/watch?v=9xAd6c9sJ2k https://www.youtube.com/watch?v=ccvPdosegLY Uzeo sam Xr12 i prezadovoljan sam miksetom radi daleko bolje od stare analogne,zadovoljan sam i efektima ali mi ovaj hall sa Pa2x nekako lepse zvuci. Probao sam da ga namestim tako i na Xr ali nisam uspeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
taj hall na pa2 je bio jako lep, secam ga se, i to se vrlo jasno cuje na drugom snimku, dok na prvom nekako previse pliva, vise mi lici na onaj hall sa pa3, on je bio tako malo metalan...E sad dal ces bas takav hall dobiti na XR-u ne znam, ali sam cuo par bendova koji rade na tom mixeru i imalu su vrlo korektan i lep efekt, tako da, bice to oket
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Možeš to dobiti bez imalo problema. Neka ti polazna točka budu tvorničke postavke Vintage Reverb, i kao drugi efekt dodaj Stereo Delay. Neka bude malo duži i stavi ga veoma malo, samo da popuni cjelokupnu sliku. |
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, casper, za koristan post: | sinisa (03.08.2018), veselinovicvs (27.11.2018) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
behringer, digitalni, mixer, x18, xr18 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|