|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
I RCF je otišao u Kinu. TT22a mk2 su kolegi iz posla, pevaču, žestoko pravile problem. Nove kupio u Mitrosu, nosio na reklamaciju u garantnom roku više puta. Toliko o RCF kvalitetu.
Nisu mogli da mu reše problem i na kraju mu poruče nove, kompletne, original module. Znači, kutije su sasvim regularno deklarisane Made in Italy... piše na njima, oće oči da istera, ponose se Italijani time. Stižu novi originalni moduli, RCF ambalaža... a na samim modulima sa unutrašnje strane Made in China! I sada, ko koga ovde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da bi bio proizvod made in Italy potrebno je da 60% komponenti bude evropskog porekla. Zakon je manje vise isti svuda. RCF oduvek koristi Digipro pojacala koja se rade u Kini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Pre par trenutaka sam zavrsio prvu svirku sa Rcf NX 45-A i RCF SUB 8003 AS II. Utisci su pozitivni. Naravno, ima jos nekih stvari koje treba popraviti u miksu, ali generalno sam jako zadovoljan ovom kombinacijom. Kutije zvuce "produkcijski", prefinjeno, a imaju snage i pritiska toliko da sto se vise pojacavaju bolje zvuce! Ni u jednom trenutku se ton nije izoblicio, niti su se kutije "gusile". Binovi - izuzetno snazni, dubok bass, ali ne smeta u svirci. Ukratko - zadovoljan. Stekao sam utisak da kutijama fali malo srednjih, to je jedina zamerka, mada sam mozda navikao na te srednje na ranijim kutijama, pa mi je zato bilo malo cudno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dekiciric za ovaj koristan post: | hadzidinic (14.09.2018) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|