|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa4x lb2 v210 factory reset (All - 2.6GB)
pise lepo factory reset, resource korgovo je 2.6gb. ne videh taj ram nigde!! to je njegovo interno soundi i svee.
![]() |
#2 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
Ne znam da li je RAM ili ROM,negdje sam čitao na nekom forumu, kao da se radi o proširenju RAM-a. Imaju oni i svoju stranicu, dobru reklamu i cilj im je izgleda da svojim korisnicima što više prodaju tih setova.Imaju razne stilove arapske muzike i to lijepo zvuči.
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
kazem ti ja.. kakav ram 2.6gb hahah. ne postoji takav ni kad se kompresuje ni sabere, tih 2.6gb nigde.. haha ... orjental klasican za njih, sa njihovim ekranom soft na njihov nacin..
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Potpuno tačno.Takav ram dosad ne postoji.
A učitavanje samplova u PA 4X jako je sporo što mu je i največa mana ako ga napuniš sa njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|