|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tiho , pogledao sam tvoje snimke u vezi sd90 , sve na mestu, pocevsi od predstavljanja modula pa do sistemskih funkcija I slicno .
@ casper Nazalost dugo se cekalo, velikim delom si u pravu sto se tice OS I ,, nestabilnosti,, , sada se sa sigurnoscu tek moze reci da su svi problem nestali sa ugradnjom SSD u Audya , jednostavno to kod njih ide nenormalno sporo, za razliku od drugih brendova . Licno ne znam u direktnom poredjenju SD9 -Audya, bilo je raznih prica da li se isplati ili ne, sigurno da je u nekim stvarima naprednija verzija , ne u svim. Ipak sa sigurnoscu se moze reci da je Audya sa tim svojim konceptom ipak bila I ostala korak ispred ostalih, ako govorimo o soundu I njegovom kvalitetu . Znamo sta su mane, doduse bile, ali prosto...neshvatljivo se dugo cekalo na sve to da se dovede u red. @Tiho Verujem da si imao priliku I Audya da probas ,,pod rukom,, zanimalo bi me poredjenje I tvoje misljenje u odnosu na tvoj novi SD90 modul, bilo bi to zanimljivo cuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Trebalo je gotovo 10 godina da pokrpaju sve mane. I da nije bilo Ajamsonica, u Anconi vjerojatno to nebi nikada uradili. Kažeš da je bila i ostala korak ispred ostalih? Možda je i bila nekada ali danas sa svojih 64mb koji su proširivi do 256 mb rama ta tvrdnja nikako nema podlogu.
Imao sam priliku svirati SD7 prije godinu dana i mogu reći da postoji napredak u odnosu na Audyu. Sound je mnogo ozbiljniji, a touch ekran, izbornici i koncepcija u rukovanju je višetruko bolja i preglednija. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|