|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Eto vidiš da je klik jednostavno učiniti. Recimo da si njime izašao iz Creatora, još preostaje drugi za ulazak u mixer.
![]() Ali i tebi pohvale za temu, baš je nedostajalo nešto poput ovoga. Možda se javi još netko "sramežljiv" pa nastavi s pitanjima. Siguran sam da ih ima samo do sada nitko nije imao hrabrosti pitati. ![]() A u skladu s tim, već neko vrijeme razmišljam napraviti seriju kratkih videa s opisom kako koristiti Style Creator. Odlično su ga složili i sada stvarno nema razloga za negodovanje po ovom pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Podešavanje različitih karateristika za svaki Part unutar Styla je moguće uraditi na svim Yamaha aranžerima. Princip je isti, međutim, kod Genosa je postupak ponešto drugačiji. Zamućene trake dodatno stvaraju zbunjenost kao što je to bio slučaj kod @Landisona.
I pazi sad koincidencije. Baš jučer, jedan član PSR foruma postavi isto pitanje i ima istu nedomicu. Ne budi lijen, i da jednim udarcem zveknem dvije muhe, jučer na brzaka napravih video koji objašnajva kako se to radi kod Genosa. https://youtu.be/WGQiqFzWxYk Promijenjeno od casper (21.10.2018 u 20:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Casper,
ima li kakav shortcut da se odabere neki od FILL-ova ? Nesto slicno kao za MAIN VAR, ili bar kao kod T4 ? Da ne moramo svaki put nazad na Basic da odaberemo FILL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Prvo stisneš AUTO FILL IN i aktviraš prelaz trenutno upaljene varijacije ( svijetlo blinka). Kada je to odabrano ideš na DIRECT ACCESS i klikneš bilo koji gumb za Style čime ulaziš u mixer. Na videu sam nakon ovog DIRECT ACCESS namjerno stiskao onu varijaciju koju mijenjam kako ne bih dodatno zbunio gledatelje. Međutim, to nije nužno, može biti pritisnuta bilo koja, A, B, C ili D i otvara se mixer.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Bokic (22.10.2018) |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Link prema donjem videu sam već negdje stavio na forumu ali sad nabasah na ovu temu koja je malo zamrla pa će video dobro doći i ovdje.
Tuning Style |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Što sam zahebao na ovom style-u da ne mogu mijenjati vrijednosti reverba u Drum Setup-u ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ja mogu štimati efekt. Negdje si pogriješio, ili u fajlu koji si postavio ili u podešavanju kojeg pogrešno radiš u Genosu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|