|
|
|
||||||
| Poèetna | Registracija | Pravilnik i ÈPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Dru¹tvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Dana¹nje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, èi¹æenja, izmena dirki, mikroprekidaèa, napajanja i sl. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuæe
Registrovan/a dana: 13.06.2011
Mjesto: Korèula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Raèunala i glazba
![]() |
Vidim i ja da se vidi bakar na stazama i vidi se da nije u prekidu a zato sve i radi sad nakon èi¹æenja. Nova ploèa je naruèena jer ovo je klavijatura koja mi je glavna i nema tu kompromisa ovog trenutka. Kad doðe nova,ova ide elektronièaru na popravak. Ja jesam elektrotehnièar,ku¾im se i lemim i imam lemnu stanicu ali nisam maher ko neki rtv tehnièar i ne ¾elim ni 1% ¹anse da zajebem pa se radije neæu igrati.
![]() Poslano sa mog Mi A1 koristeæi Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan èlan dru¹tva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omi¹
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
Ovo je stvarno ekstremno èi¹æenje..i iskreno ja se nebi usudio ovako ne¹to napravit...dræu mi ruke
Nego kad smo veæ kod èi¹æenja s èim vi manete svoju klavijaturu..evo ja danas nakon par miseci oèistio svoju klavijaturu..malo rakije i eto...inaèe ne pokrivam je nièim..s èim vi èistite?..¾uta krpa..na kraju ispala oker boja..ne mogu virovat da se onako ¹porkalo !?sad je ko nova !!! Dodato: Ali niko od vas ne èisti klavijaturu....osim ¹ta je svoju @smushac izriba èarlijem i popu¹io dvi ipo cigarete..u biti ne..neko mu je pomoga..jedan opu¹ak u pepeljari je bijeli...aha...znaèi ima je pomoæ ![]() ![]()
Promijenjeno od grico (24.11.2018 u 18:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|