|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Izvrsno!!
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio smuchac za ovaj koristan post: | Landison (26.11.2018) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
....evo malo klasike....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Lijepo.
Vocalist, VH2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala casper...ne nažalost nije vokalist....nisam bija zadovoljan glasom preko klavijature pa sam iz podruma izvadija 25 godina star i isto toliko težak POWER STATION- SPIRIT SOUNDCRAFT i snima glasove priko njega....i opet zaključio da je odnos uloženog truda i dobivenog rezultata nezadovoljavajući....sve mi se čini da ću nakon kupnje Genosa morat opet izdvojit neku kintu na recording equipment,samo ne znam kako će mi bolja polovica reagirat...a u nje novci!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Danas ima uređaja za male pare. Ako ti treba samo za kućni rad, a da "žena ne primjeti"
![]() ![]() https://youtu.be/nyEwbNw1HDk VH2 - jesi li dobro poštelao osnovne postavke, EQ, Gain, comp ...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Nisam nezadovoljan sa VH2...dapače,nakon VH na Tyrosu 3 vrlo ugodno iznenađen...budem nezadovoljan sa lead vokalom...nekako nema širine ,lepršavosti, bez obzira koliko i kakvog efekta dao...imam Shure Beta 58 star koliko i power station...možda bi i njega trebalo odštopati.....za ovaj recording equipment ćemo se još ćut.....samo mi nije jasno jesi li mislio na ono malo ili na ono sa velkim,širokim gumama!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Siguran sam da bi sa sm58 spojenog na Genosa dobio bolji glavni vokal nego što je na snimci. Osnovna podešavanja su vrlo bitna, a 3 band EQ je sigurno bolji nego na starom Soundcraftu. Da ne govorimo o efektima, a možeš pored Gate i Compresora praktički staviti još 4 komada na mikrofon. Kad se to dobro postavi, za kućno snimanje moraš dobiti "lepršavost" kakvu god želiš. Druga je stvar praktičnosti za live nastup ali to je već sasvim druga priča.
Mislio sam na ono malo, 100njak eura i uz obični kućni komp već imaš "mali" studio u kojem radiš čuda od snimke. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|