Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 24.12.2018, 23:39   #5
kem
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 23.12.2018
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg triton le
kem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@romario
Ja se ne bavim klavijaturom poslovno vec sam hobista i to pocetnik, i kazem na dve osnove, pre svega na osnovu onog sto vidim na raznim proslavama a i na internetu, da ovi "obicni" sviraju po sablonu i "rukuju" sa klavijaturom dok se romski izvodjaci sa njom "igraju", i uvek postignu sjajan rezultat ako ne (a cesto) i bolji. Ona im dodje kao produzetak ruke, i ne ustrucavaju se da izmene nesto u melodiji a to nikad ne ispadne lose. Nisam mislio da uvredim ikog. Kao drugo, meni je cak profesor klavijature rekao da su Romi dosta nadareni i da neko od njih ko krene da svira klavijaturu odmah ima start prednost u odnosu na ostale jer su izuzetni sluhisti.

@grico
Aha, jasno... A sta vi podrazumevate u muzicku teoriju?

Promijenjeno od kem (24.12.2018 u 23:41 sati)
kem je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije