|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Možda bi mogli pisati Yamahi i izraziti želju da nam uglavi Zadnju želju u factory preset Play liste.
![]() Kada bi Play liste imale numeričko biranje, prešao bih na rad s njima. Ovako mi služe jedino za "programsku svirku" gdje su unaprijed definirani setovi. Trenutni menu s desne strane je apsolutno nepotreban. On služi za kreiranje play lista i za live situaciju je beskorisan a zauzima mjesto na ekranu. Bolje bi bilo da su dodali nešto poput ovoga na slici, biraš tri broja s desne strane i odmah ideš na tu lokaciju. A izbornik za kreiranje su inoako mogli uglaviti kao i sve ostale koje nam služe za rad kod kuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Koliko bi mi mogli toga napisati za Wish-Request.Da bi odabrali pjesmu u Play List moramo nešto stisnuti dva puta i pjesma starta..ali...kako ja radim sa pedalom(registration sequence) moram napraviti i treći potez...stisnuti pedalu da bi aktivirao prvu reg sekvencu...međutim... nakon drugog pritiska ekrana ,dugmeta (load ili enter ili naslov pjesme)pjesma starta i ako stisnem pedalu zerku kasno onda pjesma starta ponovo odnosno dva puta što je naravno nedopustivo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|