|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Razmišljao sam ...jednog lijepog dana, ako se vratim gažama..koju bi opremu koristio...dali iz Genosa direktno u dva MAUI stupa bez mixete....međutim sad kad imam informaciju da je kvalitetnije riješenje sa mixetom,onda nebi kupovao ono malo ispod širokih guma nego nešto što bi mi služilo i za snimanje i za gaže...a to je?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
To je definitivno Behringer Xair12 ili nešto slično tome. Možda Soundcraft UI12? Kako god, za samo malo više novaca "od kutije pod kotačem" imaš odličan mixer za live ali i za kućni rad. Naravo, u omjerima onoga što plaćaš,a to je cca 250 eura. Baš se danas javio @Morison s novim Midas MR12 i prezadovoljan je. On ima nešto bolju varijantu potpisanu Midas, ali se otprilike radi o istoj klasi mixera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Možeš li mi preporučiti..u toj klasi...po tvom mišljenju najbolju (zanemarimo sada cijenu).....zamišljam se kao OMB,maximalno duo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ha čuj, ne možemo zanemariti cijenu jer nije svejedno 300 ili 3000 eura. Razlika u kvaliteti može nije deset puta ali bi bilo neodgovorno reči da ovaj box za 250 eura radi isto kao ozbiljna velika mixeta. Međutim, kada govorimo o bestbay ulaganju za duo, trio ili OMB, onda je kupovina ovim malih digitalnih mixera više nego optimalna investicija. Moja je preporuka ovaj s prve slike, a ko želiš izdvojiti nešto više novaca i misliš snimati kod kuće onda preporučam MR12 koji ima kvalitetnija predpojačala.
S oba se možeš snimati cijelo večer na gaži na piknuti USB stick kao jedan stereo snimak. Imaš i ovu temu gdje se spominju i drugi proizvođači. Uglavnom, stara analogija je odavno prošlost i danas su u odnosu na njih digitalni mixeri znanstvena fantastika. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Landison (14.01.2019) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|