|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja koristim presonus studio live mikser.
Za bend je ok,a snima visekanalno,broj kanala ovisi o modelu. Ne znam dali je netko probao ove nove presonus studio live AR12 usb,koji su kao analogni za live,a opet mogu snimati visekanalno. To bi mi mogla biti slijedeća investicija. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk Dodato: I nadam se da znaš da ti je bitna ta mogućnost visekanalnog snimanja,što neki od navedenih miksera nisam siguran da mogu. Mala nijansa ali jako bitna. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk Promijenjeno od romario (14.01.2019 u 20:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Višekanalno live snimanje je moguće samo na Behringer XR 18 modelu, kada govorimo o toj seriji. Međutim, nisam siguran da je to tražio @Landison.
Danas je ponuda u tom segmentu ogromna, zato se prije bilo kakve kupovine obavezno treba dobro informirati i odabrati vlastitog favorita. Nekome odgovara jedno, nekome drugo ali je činjenica da je sada u moru mogućnosti i funkcija koje se nude, ljudski faktor sve bitniji i postaje najveći oganičavajući čimbenik u "dobivanju dobrog zvuka". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |