|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Po meni ne vredi. Imao sam Pa2, a sada imam Pa900. Pa900 ima bržu klavijaturu, više memorije i što je po meni bitnije čita stilove od Pa3, mogu se koristiti bolje urađeni drum kitovi, ima opcije copy paste - što Pa2 nema. Neki muzičari kažu da Pa2 ''masnije'' izlazi na razglasu, mislim da su samo nijanse u pitanju. A vući skoro duplo težu i veću klavijaturu, potplićavati dirke, priključivati još dodatni modul, je komplikovanije i možda za mlađe muzičare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Prvo nije tacno
Pa2x ima 256mb ram /Pa900 192mb znaci pa2x ima vise. Drugo copy/paste opcije postoje i na Pa2x. Sto se tice izlaza izlazi malo cistije od pa900 ali pa900 to nadoknadjuje novijim bojama i sa tim sto cita ritmove od pa3x kao i setove ukoliko ne prelaze 192mb. Ne znam u kakvom stanju ti je pa900 ali dati 200 eu gore za pa2x nikako. Trenutno su te dve klavijature u istom cenovnom rangu i krecu se oko 850 eu. Ja sam svoj pa2x prodao pre par dana za 800 eu i uzeo pa3x za 1400. Ja licno nebi menjao pa900 za pa2x . Laksa je klavijatura,ima svoje mane ali ipak ne kvari se kao pa2x,na dvoici sam se namenjao lapica i tastera to nije normalno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|