|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Moduli Moduli raznih mašina, ritam mašine i problemi vezani za njih... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da, malo je nepregledno prilikom kopiranja teksta. Uglavnom, pocetni set tek treba da se radi, naravno uredjaj bez icega ce sam kostati toliko, 950e. Da li vredi ili ne, dok se ne proba nece se znati, sigurno je da ko ne zeli drugu klavijaturu da nosi i montira, ovo je opet dobra varijanta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo slike sa službene stranice. Koliko vidim drugačijeg je oblika, izgleda da su ubacili touchscreen, display je u boji. Umjesto numeričkog dijela tastature ubacili su izgleda tastere za brojeve, a koliko vidim nema PS2 ulaza, što mi se ne sviđa, jer je izbor na numeričkoj tastaturi i ostale prečice za juzisound 1 jako brz i praktičan. Koliko vidim, osim L/R izlaza, ubacili su još dva individualna. Po do sada viđenom, sampler ima ozbiljniji izgled i dosta novih mogućnosti i karakteristika. Ono najbitnije, a to je zvuk, to nam preostaje da vidimo.
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (05.02.2019 u 17:00 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | LazarTrajko (11.02.2022) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Narucio sam JuziSound 2 pa cemo vidjeti ako se pokaze dobro i lako za rad nemoram nositi Kronosa,sudeci po onome sto sam do sada cuo zvuci super ostalo cemo vidjeti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|