|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pakovanje Koferi, navlake, futrole... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Kako vidim,kupuješ polovno. Za takve stvari se sjedne u auto i ode se na lice mjesta. Kakve pošte....
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.12.2018
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg triton le
![]() |
![]()
Da, ali nije ti bas ni cas posla otici u neko mesto 300-400km.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2012
Mjesto: HR - Picok
Downloads: 0
Uploads: 17
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: SX700, MODX7
![]() |
![]()
Mislim da ti je smuchac dao najbolji mogući savjet.
Evo ti i moj friški primjer od prekjučer: zovem, razgovaramo, pitam da li je sve u redu, tipke i tako to... kaže prodavatelj da je, da on kod jedne druge kupnje nije bio te sreće. Kaže mi kako je kupio Rolanda RX-300, negdje iz Istre, kad je stigao dostavom u Zg pet bijelih tipki nije radilo, a čujem kako klinac viče "Tata i tri crne"!!! Na kraju je sam financirao popravak, a koliko je živaca izgubio! I tako ja jučer put ZG, pregledam klavijaturu detaljno koliko se može, isprobam, platim i vozim. Usput vidio i tog njegovog Rolanda. I sve ostale koje sam kupio, sjeo sam u auto i osobno otišao. I još nešto: kažeš 10X bolja cijena?!?! Meni je to prilično sumnjivo. Tebi nije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.12.2018
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg triton le
![]() |
![]()
I meni je to zvucalo rizicno al eto hteo sam da cujem tudja iskustva. Nije bas 10x bolja al pricam odokativno, cene klavijatura u Beogradu su dosta razlicite od onih u Leskovcu recimo. Nasao sam G1000 negde na jugu za 250e a sve ispravno, covek ima sve pozitivne ocene na KP. Steta ne propustiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|