|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ma dobro, nisam rekao da sam ja jedini koji je to znao jer to ne mogu sa sigurnošću tvrditi. Rekoh samo da se na raznim stranim stranim forumima ovo pitanje provlači već duže vrijeme i da do sada nitko nije pronašao riješenje koje sam prikazao u videu.
A kako sam ja došao do toga? Izgleda da imam drugačiju logiku od većine (da ne bi bilo zabune, to ne znači da si umišljam da sam pametniji od drugih) pa sam se malo "poigrao" i pronašao rješenje. Iskreno, meni je sasvim dovoljan jedan DSP po svakom soundu i stvarno ne vidim potrebe za trpanje više njih "na hrpu". Pogotovo s toga jer su neki tvornički DSP preseti već odrađeni kao chain pa u sebi imaju Distorsion, Chorus i Echo, recimo. He he, nisam ja iz svemira (tamo su neki drugi ljudi ... i uređaji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Landison (22.02.2019) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
E vidiš, na to nisam računao. Da, ako zujalica nema minimalno tri efekta, onda ne zuji dobro.
![]() Jedna nadopuna i dodatna informacija vezana uz video i dodavanje više efekata na jednu traku. Nisam obraćao pažnju na to da li se sve promjene stvarno i upisuju u registraciju. Na žalost nije tako, ostaje upisana samo promjena na onom zadnjem efektu koji je podešavan. Ostali se vraćaju na svoje preset stanje. Međutim, ako bi koristili USER memorijska mjesta za pohranu svakog izmjenjenog efekta, onda bi ove promjene bile upisane u registraciju. Ograničenje je to što Genos ima samo 10 mjesta za takvu pohranu. Eto, to je stvarno stanje i prava informacija za sve one koji se žele "igrati sa zujalicama" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
...evo ja se sakrio od policije pa kontam da postavim jedno pametno.....ovaj MONO sam našao ali LEGATO nikako...jel neko zna..ili ipak da se prijavim na policiju!?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Voice editor
Common Page 2/2 Mono type: Normal-Legato Pozdrav Promijenjeno od casper (23.02.2019 u 23:11 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | Landison (23.02.2019) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
casper, genos, tyros, yamaha aranžer |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|