|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
moja je greska ako to moze
sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
@KLJUCKO
Do tog djela sam došo i prije,al svaki put kad importujem fajl (npr. VAR 1) ništa mi ne svira - ništa se nečuje - prazne trake? Ko da me klavijatura nesluša.
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Da bi se sve culo, kada radis varijaciju u sekvenceru, moras svakoj traci da odredis odgovarajuci midi kanal:
9 Bass 10 Drum 11 Percussion 12-16 Accompaniment 1-5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Nema to veze,na rolandu kad radim ritam bas mogu stavit bilo gdje,tako i na korgu,jedino ako npr. oču stavit da mi svira gitara na bas kanalu,svirat če al dubokim tonovima i u MONO modu (znači nema cjelog akorda).
Sad sam stavio samo bubnjeve na 10 kanalu ali ništa i dalje.
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Bitno je jako na kom je midi kanalu koja traka, jer ga Korg samo tako vidi. A, jos napomena, taj midi iz sekvencera, iliti varijacija koju si uradio, mora biti u formatu 0, nikako 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Vingula jarane u kojem ti je formatu taj midi,jeli 0 ili 1?
Korg prima samo 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Format je 0.
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako su kanali ispravni i ako je u Format 0 mora raditi. MIDI FILE nesme biti duzi od 32
MEASURES ili zavisno od ELEMENATA, INTRO, FILL i ENDING su kraci. Moras za svaki ELEMENAT imati poseban MIDI file, skratis ih u software, mora raditi.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mid, sty |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|