|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.832 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Podmetni mu kukavicje jaje.Neka RM2 aktivira novi Multipad u kojem nece nista svirati.
Sent from my XT1052 using Tapatalk |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Landison (13.03.2019) |
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
Da...prije postavljenog pitanja, u RM 2 sam stavio multipad bez repeticije i potpuno smanjio volume, nadajući se da ću tako riješiti problem,ali sam previdio jednu stvar...nisam aktivirao sync start...naravno,bila je dovoljna tvoja riječ "aktivira" da se riješi problem.....nisam se ja bezveze pitao s koje si ti planete!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.832 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Još sam uvijek na Zemlji,
ali čim si nabavim "svemirski brod", kidam (i) ja "gore". Lako je meni objasnit kad se čita "s razumjevanjem" kao što to činiš ti. No, da ne spamamo temu sa SF glupostima, još jedan dobar tweak koji je vezan za "zaustavljanje" padova. U prilog sam postavio Pad Stopper koji će poslužiti u svrhu zaustavljanja svih aktivinih Multipadova. Dobro ga je imati u pohranjenog USER-u klavijature i ako zatreba, uvijek je tu na dohvat ruke. |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| aranžer, multi pad, multipad, psr, tyros, yamaha |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|