|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Branoy danas sam nesto testirao na aranzeru,ja sam dodatno Ubacio HD u korg pa4x,15 000 je max,to stoji ali sam ubacivao velike semplove pa stoga i moze da se puni,ali ima problem i oko kompresovanja ostavio sam da se kompresuje i jednostavno zaledila,mislim da ce Korg uvijek imati problema sto se tice ulaska u Novu Eru sa ovim softwerima koje neznaju napraviti da rade stabilno,znaci moj set i onako kako sam ja popunio sa Bojama koje sam licno semplova sa moss i neke sa kronos,stane ali ako ubacujes sitne semplove pogotovo tipa Drums Kit najvise zauzmu podijelu multisemplova,mislim da je KORG nesto izostavio i mislim da ovo sto smo skinu je Testni OS sistem,ali sta vise i ja sam neznam kako i sta pocnem sklapati set pa da izvines popizdim pa obrisem pa iznova i sve tako mislim da previse trazimo bolje raditi ovo sto imamo sto vise komplikacije sve vise zamaranja i mozga....a Obavezno cu napraviti jedan Video cim stignem od posla..................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa bar imas rama ne trebamo kompresovati bolje da su flat org fajlovi wav a ne kompresovani, sad rama ima viska, al nema samples meni ispade malo 15000 samples .. sad u pa3x je bilo 12000 samplest tako nesto, al ovde sada 10 puta vise rama nego u pa3x, i onda tih samo 3000 vise samples nista ne znacii. jer u 256mb ram ode 12000 samples, a der 3000 ili 15000mb sad .. maloo , da bi ubacili sve sto zelimo jer mjesta za stilove i sounde ima na kilee.
al eto ograniceni smo sa tim 15000 samples da ovo ni ne mozemo iskoristiti u OS NEXT
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Za mene licno vise RAM-a otvara vrata za kvalitetnije semplove. Nije mi neophodno da imam 300 solo instrumenata a da zvučim kao PA60.
Dobar i kvalitetan DK, Bas,Solo i Ritam gitara su mi primarni uz nekih osnovnih 10-25 boja koje najcesce koristim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Pa dobro je kad se sjetim unazad prije onih starih sintova radilo se i Kilobajtima sad je ovo dobro hahaha,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
evo da jos nesto dodam napunio sam RAM memoriju nekim glupostima da 15 000 je maximalan broj ali Branoy pazi ovo kompresovao sam sve to i sta sam dobio nista opet nemoze nista stati bez obzira sto je duplo vise memorije ostalo i nakon kompresovanja 15 000 samples je maximalno pa bilo 100 gb nazalost nemoze vise stati ali sta je tu je
Promijenjeno od korg18 (19.03.2019 u 18:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa sta ja pricam?
zato kazem sad nemate potrebe kompresovati semplove rama ima na izvoz.. i bolje da je org wav ne kopmresovan i tako da zvuci!!! a kompresovanje nema veze sa samples!! svih 15000 samples da imas nekopresovanih, i da ih kompresujes isto te dodje, broji se sempl,. bio kopresovan ili ne on je i dalje sempl broj. a ne kompresovan ili kompresovan to vam je samo format .
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|