|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kad odaberem banku, automatski selektira prvu boju u banci, moze li se to odstraniti i kako.
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
to je i u mene bilo oko banke i boje fabricki, al sam varatio svoj global ,. i onda sve manual nista on automatski, to je negde u globalu cekirano.
sto se tice ovog novog os 3.0.1 za sad bez buga, radi sve, zaledio ni jednom, a non stop drndam setove, ulazim u record edit stile pad, bilo sta., sredjen je i pad sinko. 48v. mislim da su i boje neke zute, ekran, pre je bilo nesto zelenkasto crno u 3.00. 3.0.0 je ucitavao sporo dupli neki proces sounde. ovaj sad cim prodje linija ucitavanja to je to ucitan sound ili dk. dobar je nema sta
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2016
Downloads: 418
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
@Oliver
Global----General controls----Inter face----Iskljuci.... Stile i Keybord set libraru. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio stakleni za ovaj koristan post: | oliver (05.04.2019) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|