|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
U par navrata smo na forumu pisali o nedostatku gumba FILE ACCESS. I meni je on nedostajao u prvim danima sviranja Genosa ali sam se brzo prilagodio i prešao na drugi način rukovanja. Noćas mi je (to ja dok spavam razmišljam
![]() To možemo uraditi preko playlista. Jedan klik na bijeli gumb PLAYLIST, a drugi klik na jedno od vidljivih 10 mjesta. S mehaničke strane gledano, postupak je identičan FILE ACCESS biranju. Razlika je u tome što sada u "drugom kliku" imamo samo 10 favorita dok smo kod FILE ACCESS imali 12 mogućih kombinacija (toliko je gumba s grupama ritmova). S druge strane, kod biranja putem playlista imamo prednost što aktivacijom jednog ritma automatski možemo pozvati i novih 9 koji se nalaze u BANKI. Ako "pametno" složimo registracije unutar banaka, ovakav pristup dolaska do ritmova na GENOSu je u prednosti na FILE ACCESS jer u slijedećem koraku biranja, novi ritam imamo pod rukom "s jednim klikom". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Lipanj je pred nama, nestrpljivo čekamo Verziju 1.4.
![]() Da li slučajno ili ne, ali Yamaha je jučer na svom YT kanalu ubacila 10 novih videa s uputama kako rukovati s Geonsom. To su uglavnom osnovne i poznate stvari ali nekome bi moglo biti interesantno pogledati kako se može koristiti Search opcija, a onima koji prelaze s Tyros5 će sigurno poslužiti upute o tome kako prebaciti sve podatke u Genosa. Kao što sam više puta naglasio na forumu i van njega, kompatibilnost aranžera kod Yamahe uvelike olakšava prelazak na novije modele. Promijenjeno od casper (14.07.2019 u 14:23 sati) Razlog: popravak linka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
I tako, upravo su objavili. Morat ćemo čekati do kraja mjeseca.
![]() https://europe.yamaha.com/en/product...nos/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
casper, genos, tyros, yamaha aranžer |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|